Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.

Förvaring

Konsten att få undan saker som annars ligger framme heter ”smarta förvaringslösningar” och ”snygga skjutdörrar”.

Smarta och snygga förvaringslösningar

Livet är fullt av prylar som kan organiseras och hemligheten bakom ett fint och välstädat hem är ofta en smart förvaringslösning. Den ultimata lösningen sparar inte bara plats – den kan även trolla fram nya utrymmen som du inte visste fanns. En personlig och unik förvaring ordnar du med våra väggbaserade och/eller fristående system. Kombinera med snygga skjutdörrar för att få en komplett lösning som gör att du enkelt kan gömma – och komma åt – det du har i garderoberna.

Förvaring från Elfa

Oavsett om du står i startgroparna för en helrenovering av kök eller sovrum eller om du ”bara” behöver en snygg, funktionell skoförvaring till en liten hall, så hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen för dina förvaringsbehov.

Smart dörrförvaring från Elfa

Med rätt förvaring blir även små utrymmen stora. Baksidan av dörren blir en perfekt förvaringsyta med korgar på en skena. Du kan också använda korgarna som extra förvaring för småsaker i en existerande förvaringslösning. De monteras enkelt, utan verktyg, i en väggskena.

Ordning och reda med en öppen förvaring i hallen

Du kan enkelt dela av en hyllkorg så att varje familjemedlem får ett eget fack att lägga sina egna prylar i. Märk facken med namnetiketter så blir det ordning och reda.

Smarta förvaringslösningar från Elfa.

Välkommen att prata med oss om en snygg och behovsanpassad förvaring från Elfa. Ring eller besök oss idag så hjälper vi dig.

För mer inspiration besök gärna

X